Maison à vendre

145000€

2 chambres 135 mètres carrés

Immoweb code : 20208747
Immoweb code : 20208747

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
135 mètres carrés habitables
111 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ben je op zoek naar een ideaal gelegen, te renoveren woning met mogelijkheid tot 3 slaapkamers en tuin in Temse? Lees hier dan zeker even verder.

Centraal gelegen doch nabij invalswegen, openbaar vervoer, winkels en scholen, heeft deze woning heel wat te bieden. De mogelijkheid om het volledig naar uw zin te maken, de aanwezige tuin en de ideale indeling vormen slechts enkele troeven van deze woning.

Indeling:
- GLV: inkomhal met toegang tot de leefruimte bestaande uit een eetplaats en zithoek (samen 29m²). Aanpalend situeert zich de keuken (11m²) voorzien van de nodige toestellen. Verder hebben we nog een, momenteel lege, badkamer die je nog volledig naar smaak kan inrichten. Aansluitend vinden we achteraan in de woning nog een technische berging met aansluiting voor wasmachine/ droogkast en de badkamer. Tot slot bevindt er zich de leuke, gezellige tuin (21m²).
- 1steV: hier bevinden zich 2 ruime slaapkamers (12-10m²).
- Zolder: hier bevindt zich de grote zolder (27m²) die mogelijkheden biedt als 3de slaapkamer en momenteel toegankelijk is via een vaste trap in één van de slaapkamers.

Ook ideaal als investering!

Maak snel uw afspraak om deze toffe woning te komen bezoeken.

Contacter