Maison à vendre

349000€

3 chambres 206 mètres carrés

Immoweb code : 20008893
Immoweb code : 20008893

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
206 mètres carrés habitables
332 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Deze halfopen bebouwing is gelegen op een uitermate rustige locatie, aan het Elsenbos.
We betreden de woning langs de inkomhal (met toilet), via dewelke we toegang krijgen tot de ruime leefruimte met open keuken. De keuken beschikt over voldoende kastruimte en is verder uitgerust als volgt: gasvuur, dampkap, spoelbak, stoomoven, combioven en koelkast. Aansluitend bevindt zich ook nog een berging.
Achteraan de woning komen we dan in de veranda, welke ons de toegang verschaft tot de tuin en de ruime garage (met o.a. de installatie van de centrale verwarming en de voorzieningen voor wasmachine en droogkast). De garage biedt plaats aan twee wagens en ook de oprit biedt U nog de nodige parkeergelegenheid.
Op de eerste verdieping geeft de overloop ons toegang tot de badkamer (met douche, lavabomeubel (enkel), spiegelkast, handdoekdroger en toilet) en de drie slaapkamers, respectievelijk 13,20m², 11m² en 6,35m² groot.
De zolderverdieping, thans bereikbaar via een vlizotrap, biedt U na het plaatsen van een vaste trap nog heel wat mogelijkheden. Een ruime master, twee slaapkamers, een speelkamer, ...
De tuin (met terras) biedt tenslotte een plaats waar men, met zicht op de groene omgeving, gegarandeerd tot rust komt.
Hoewel de woning, met uitzondering van de badkamer en de keuken, aan een update toe is, kan men hier wel degelijk meteen intrekken en eventuele vernieuwingen in fases uitvoeren. Geen renovatieplicht!

Contacter