Maison à vendre

269000€

3 chambres 127 mètres carrés

Immoweb code : 20263840
Immoweb code : 20263840

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
127 mètres carrés habitables

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. BEZOEKMOMENT OP 26/10 VAN 14:00 TOT 16:00


Ontdek deze charmante woning in het hart van Slijpe, een uitnodigende plek om thuis te komen! Deze gezinswoning biedt 127m² aan bewoonbare oppervlakte en omvat drie ruime slaapkamers, perfect voor een jong gezin, als starterswoning, of zelfs als investering.

De woning is voorzien van een lichtrijke leefruimte die naadloos overgaat in een moderne keuken met kwalitatieve inbouwapparatuur, ideaal voor wie van koken houdt. De badkamer is stijlvol ingericht, met hoogwaardige afwerkingen die een gevoel van luxe geven.

Achteraan is er een gezellige binnenplaats, perfect voor een zomerse barbecue of een rustig kopje koffie in de ochtendzon.

Het huis is uitgerust met zonnepanelen (2023), wat niet alleen milieuvriendelijk is maar ook uw energiekosten aanzienlijk vermindert. Deze energiezuinige woning combineert comfort met moderne technologie.

Gelegen in een rustige buurt, maar met alle voorzieningen binnen handbereik, biedt deze woning een perfecte balans tussen rust en toegankelijkheid. Mis deze kans niet om in dit warme en comfortabele huis te wonen. Kom langs tijdens onze bezoekdag op zaterdag 26 oktober van 14 tot 16 uur en laat uw toekomst hier beginnen!

Contacter