Maison à vendre

329000€

4 chambres 224 mètres carrés

Immoweb code : 20199252
Immoweb code : 20199252

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
224 mètres carrés habitables
210 mètres carrés de terrain

Description

Volledig instapklare woning (EPC B-EK conform) met 4 ruime …

Welkom in deze prachtige, instapklare woning van maar liefst 224m² bewoonbare oppervlakte, gelegen in het charmante Slijpe. Deze woning is perfect voor wie houdt van ruimte, comfort en een overvloed aan natuurlijk licht.

Bij het binnenkomen word je onmiddellijk verrast door de ruime indeling en de grote raampartijen die voor een uitstekende lichtinval zorgen. Naast de ruime keuken met eigen eetplaats is er ook nog een ruime berging voor stockage. Op het gelijkvloers bevindt zich een zeer grote slaapkamer, ideaal als master bedroom of gastenkamer of man/womancave. Daarnaast vind je boven nog 3 ruime slaapkamers, waarvan de master bedroom beschikt over een aansluitende dressing. Een absolute meerwaarde voor wie houdt van een vleugje luxe. De badkamer werd ook vernieuwd en is ingericht met bad én douche.

De gezellige buitenruimte is makkelijk te onderhouden en biedt doorheen de dag volop zon, ideaal voor wie van buitenleven houdt zonder teveel onderhoudsverplichtingen.

Naast ruimte en comfort biedt deze woning ook een uitstekende energieprestatie. Met een EPC-label B en een score van 200 is dit een woning die klaar is voor de toekomst!

Aarzel niet en kom deze instapklare parel in Slijpe ontdekken.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie via [email protected] of 0499 74 89 74.

Troeven
*Rustig gelegen
*Groot bewoonbaar oppervlakte
*4 slaapkamers waarvan 1 gelijkvloers
*Volledig instapklaar
*Vlotte verbinding naar autostrade
*EPC B en elektriciteit conform

Contacter