Maison à vendre

420000€

3 chambres 180 mètres carrés

Immoweb code : 20121592
Immoweb code : 20121592

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
180 mètres carrés habitables
390 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Bent u op zoek naar een ruime, instapklare woning met een prachtige tuin én voldoende plaats voor fietsen, allemaal op een toplocatie in het centrum van Sint-Niklaas? Dan is deze woning in de Veldstraat precies wat u zoekt!
Achter de charmante gevel ontdekt u een verrassend ruime gezinswoning die volledig werd gerenoveerd. Deze woning combineert modern comfort met een fantastische ligging en is een oase van rust middenin de stad.

Troeven van deze woning:
?Verrassend ruim met drie volwaardige slaapkamers
?Recente grondige renovatie
?Diepe, aangelegde stadstuin van 35 meter met directe toegang tot de straat – uniek in centrum Sint-Niklaas!
?Centrale ligging op wandelafstandvan Houtbriel en de Grote Markt
Indeling:
Gelijkvloers: U komt binnen via een uitnodigende inkomhal met open trap. De ingerichte keuken is modern en praktisch, en een apart toilet is aanwezig. De ruime leefruimte met parketvloer baadt in het licht dankzij de grote raampartij en biedt directe toegang tot het terras en de diepe stadstuin. Een handige garage maakt het plaatje compleet.

Eerste verdieping: Hier vindt u een nachthal, twee slaapkamers en een vernieuwde, luxueuze badkamer, volledig afgewerkt in mortex. Deze badkamer is uitgerust met een toilet, lavabo, ligbad en inloopdouche.

Tweede verdieping: Een royale derde slaapkamer, met mogelijkheid voor een ensuite badkamer.

De ommuurde stadstuin is een oase van r

Contacter