Maison à vendre

385000€

2 chambres 111 mètres carrés

Immoweb code : 20018577
Immoweb code : 20018577

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
111 mètres carrés habitables
310 mètres carrés de terrain
Visite virtuelle

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
U kan de dossierstukken downloaden op www.IRRES.be Bijkomende info en bezoeken via Benoit op [email protected] of 0470 403 203.

Deze halfopen bebouwing, gelegen in Sint-Martens-Latem, biedt talloze mogelijkheden voor wie graag de handen uit de mouwen steekt.

Deze rustige buurt ademt een gezellige en groene sfeer uit. U geniet er van een rustige levensstijl terwijl u toch kan profiteren van alle voordelen van het stadsleven. Zo bevindt u zich op wandelafstand van het bruisende stadscentrum en alle voorzieningen zoals scholen, winkels en openbaar vervoer.

Bovendien biedt deze buurt ook heel wat groene oases waar u kan genieten van de rust en de natuur. Zo bevindt het nabijgelegen park zich op een steenworp afstand en kunt u er heerlijk wandelen of joggen.

Met een totale oppervlakte van 310 m² biedt deze woning een ruime leefruimte, keuken, badkamer en twee slaapkamers. Hoewel de woning enige renovatie vereist, beschikt deze over talloze troeven. Zo geniet u van veel natuurlijke lichtinval en een gezellige tuin waar u in alle rust kan ontspannen.

Uitbouwmogelijkheden:
Het college van burgemeester en schepenen is principieel akkoord met het ontwerp voor een uitbouw op 2,41m van de perceelsgrens en met een totale bouwdiepte van 17,16m op het gelijkvloers en 12m op de verdieping..

Contacter