Maison à vendre

439000€

3 chambres 164 mètres carrés

Immoweb code : 20246397
Immoweb code : 20246397

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
164 mètres carrés habitables
525 mètres carrés de terrain

Description

Interesse? Plan dan zelf je bezoek in via onze digitale kalender. Vragen? Neem gerust contact op met Roeland via [email protected] of via +32 495 19 30 82.

Gelegen in een doodlopende straat en omgeven door groen, biedt deze woning op Zwaluwstraat 2 in Sint-Katelijne-Waver de perfecte combinatie van rust en comfort met een uitstekende verbinding naar de omliggende steden, de R6 en de autostrade richting Antwerpen en Brussel. Deze ruime woning met een bruikbare vloeroppervlakte van 164 m² is door de jaren heen gerenoveerd.

Bij binnenkomst betreed je een open leefruimte die perfect aansluit op de vernieuwde keuken, voorzien van inductie kookvuur, vaatwasser en oven. Vanuit de leefruimte heb je zicht op de tuin met een zwembad, uitgerust met warmtepomp en zandfilter. De voormalige garage is omgebouwd tot een polyvalente ruimte, ideaal als thuisbureau of hobbyruimte.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers en een vernieuwde badkamer uit 2020. De zolderverdieping, toegankelijk via een vaste trap, kan worden ingericht als derde slaapkamer.

Dankzij zonnepanelen met groenestroomcertificaten en een Buderus gasketel (2022) blijven de energiekosten laag. Deze woning biedt zowel binnen als buiten ruimte en comfort.

Mis deze unieke kans niet en plan vandaag nog je bezoek!

Contacter