Maison à vendre

698000€

4 chambres 175 mètres carrés

Immoweb code : 20006278
Immoweb code : 20006278

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
175 mètres carrés habitables
780 mètres carrés de terrain
Visite virtuelle

Description

Stijlvolle gezinswoning te Sint-Katelijne-Waver

Désolé il n'y a pas de traduction française. Stijlvolle gezinswoning, uiterst gunstig gelegen nabij het landelijke dorpscentrum van Sint-Katelijne-Waver.

Deze eigentijdse villa is gelegen in een doodlopende straat op wandelafstand van het dorpscentrum, met scholen, winkels, openbaar vervoer, sport- en ontspanningsmogelijkheden. De ruime inkomhal met gastentoilet biedt toegang tot de gezellige woonkamer met vele grote raampartijen en bijgevolg heel wat lichtinval. De spatieuze leefkeuken is recent vernieuwd en voorzien van alle moderne comfort. Verder vindt u op de benedenverdieping nog een ruime garage met wasruimte en bergruimte. Op de eerste verdieping zijn er 4 knappe slaapkamers, waarvan 1 heden ingericht als dressing, een badkamer met ligbad en douchemogelijkheid en een apart toilet. Bovenop is er nog een bergzolder voorzien. Parkeergelegenheid is ruimschoots voorzien, een inpandige garage, een carport en een ruime oprit. En indien u niet binnen wenst te vertoeven, kan u heerlijk tot rust komen in de aangename, aangelegde tuin met ruim terras en overkapping.

Een vlotte bereikbaarheid is gegarandeerd dankzij de gunstige ligging centraal tussen Brussel en Antwerpen, nabij belangrijke invalswegen, treinstation en fietsostrade.
Kom de troeven van dit prachtig eigendom ter plaatse ontdekken en maak een afspraak: 015/755 444 of [email protected]

Beschikbaarheid overeen te komen.

Contacter