Maison à vendre

588000€

4 chambres 159 mètres carrés

Immoweb code : 20003683
Immoweb code : 20003683

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
159 mètres carrés habitables
284 mètres carrés de terrain
Visite virtuelle

Description

Recente, perfect instapklare woning te Sint-Katelijne-Waver

Désolé il n'y a pas de traduction française. Perfect instapklare gezinswoning met 4 slaapkamers, uiterst gunstig gelegen nabij het landelijke dorpscentrum van Sint-Katelijne-Waver.

Deze recente woonst, bouwjaar 2020, is voorzien van alle moderne comfort en werd opgebouwd met kwalitatieve materialen. Energiezuinigheid is een absolute troef, mede dankzij zonnepanelen, condensatieketel op aardgas met vloerverwarming en bijkomende warmtepomp (airco) waardoor woonkamer en slaapkamer verwarmd en gekoeld kunnen worden. Deze lichtrijke woonst biedt een aangename thuis met ruime woonkamer, open keuken en bureauhoek. Op de verdiepingen zijn er in totaal 4 slaapkamers en een badkamer met ligbad en inloopdouche. Achteraan de woning kan u tot rust komen in de aangelegde, perfect zuidoost georiënteerde tuin.

Een unieke kans voor wie een woning zoekt gelegen in een recente en kindvriendelijke verkaveling, op wandel-/ fietsafstand van winkels, scholen, sport- en ontspanningsmogelijkheden, als ook met een vlotte verbinding via belangrijke invalswegen, openbaar vervoer en fietsostrade. Centraal gelegen tussen Brussel en Antwerpen.

Kom de troeven van de woonst ter plaatse ontdekken en maak een afspraak: 015/755 444 of [email protected]

Contacter