Maison à vendre

349000€

2 chambres 179 mètres carrés

Immoweb code : 20263902
Immoweb code : 20263902

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
179 mètres carrés habitables

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Deze uitnodigende woning in Sint-Joris biedt een harmonieuze mix van comfort en stijl. Met een bewoonbare oppervlakte van 179m² beschikt de woning over twee ruime slaapkamers, een volledig uitgeruste badkamer en veel leefruimte. De gezellige woonkamer, voorzien van sierlijke houten balken en een uitnodigende open haard, creëert een warme en huiselijke sfeer.

De keuken is praktisch ingericht en biedt uitzicht op een prachtige veranda en tuin, die veel licht binnenlaat en perfect is voor ontspanning en het ontvangen van gasten. De aangrenzende tuin biedt een groene oase van rust en privacy, ideaal voor zomerse barbecues of een ontspannen middag in de zon.

Een belangrijke troef is de ruime garage, die voldoende opslagruimte en parkeermogelijkheden biedt. Bovendien beschikt de woning over een zolder, wat extra mogelijkheden biedt voor uitbreiding of opslag.

Deze woning is ideaal gelegen in een rustige straat, dicht bij essentiële voorzieningen en transportmogelijkheden. Het biedt een unieke kans voor diegenen die op zoek zijn naar een huis waar ze hun persoonlijke touch aan kunnen geven. Mis deze kans niet om jouw droomwoning in een idyllische omgeving te realiseren.

Contacter