Maison à vendre

189000€

3 chambres 116 mètres carrés

Immoweb code : 11415027
Immoweb code : 11415027

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
116 mètres carrés habitables
139 mètres carrés de terrain

Description

Woning

Désolé il n'y a pas de traduction française. Goed gelegen starters- gezinswoning in een kindvriendelijke woonwijk te Sint-Gillis bij Dendermonde
De goed onderhouden woning heeft een gunstige ligging in een rustige woonstraat, nabij meerdere speelpleinen, openbaar vervoer (station - bushalte), op enkele voetstappen van supermarkt, winkels en scholen.
Als indeling op het gelijkvloers een inkomhal, lichtrijke woon- en leefruimte welke in verbinding staat met de ruime keuken. Deze keuken biedt toegang tot het terras/tuin alsook tot de tuinberging en achter uitweg wat zéér praktisch is voor de fietsen. Verder heeft men op het gelijkvloers een berging/wasplaats en toilet voorzien.
Op de 1ste verdieping: nachthal, 2 ruime slaapkamers en3de bureau/dressing of hobbykamer, badkamer met ligbad, lavabo en 2de toilet. Vanuit de overloop is er een toegangsluik naar de zolder.
Laag beschrijf mogelijk maar 3% registratierechten, extra troeven: praktische achteruitweg, 3 kamers met mogelijkheid tot uitbreiding op zolder, centrale en kindvriendelijke omgeving .
Breng zelf uw bod uit op deze woning, U kan uw bod doen via onze website online !
Bent U op zoek naar een goed gelegen gezinswoning dan is deze woning wel iets voor U ! Wees er snel bij voor het te laat is - BOEK vandaag nog uw afspraak online via onze website.
Meer info of een afspraak gewenst, contact: T. 052/55.55.55 - [email protected] | www.immotwins.be

Contacter