Maison à vendre

569000€

3 chambres 161 mètres carrés

Immoweb code : 20050525
Immoweb code : 20050525

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
161 mètres carrés habitables
599 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Deze moderne woning gelegen in Sint-Andries is een perfecte combinatie van ruimte, comfort en design. De architectuur spreekt onmiddellijk aan door het unieke golvende dak en de hoge glaspartijen die zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht en een prachtig zicht op de groenrijke omgeving.
Deze buitengewone villa is gelegen op toplocatie dichtbij winkels, scholen, openbaar vervoer, E40 en op fietsafstand van Centrum Brugge, doch zeer rustig gelegen. Het huis ligt in de Hermitagewijk, in een bosrijke omgeving.
De woning omvat een inkomhal met toilet. De leefruimte is het hart van de woning waar een gevoel van openheid gecreëerd wordt door de open lay-out, hoge plafonds en directe toegang tot de tuin via grote ramen. De moderne keuken is een lust voor het oog en volledig uitgerust voor gezellige kookmomenten. Naastliggend is een praktische berging met aansluiting wasmachine.
Verder is op de gelijkvloerse verdieping nog een speelkamer/polyvalente ruimte en ingericht bureel. De benedenverdieping is één geheel en vloeit zowel over in elkaar alsook in de tuin.
Open traphal naar de verdieping waar 3 volwaardige slaapkamers zijn alsook een badkamer met dubbele lavabo, ligbad en toilet.
De woning ademt licht en geniet enorm veel privacy.
De ruime tuin is zuid-westgeörienteerd en beschikt over 2 terrassen. Dankzij de aanleg van de tuin is er altijd zon alsook schaduw op verschillende locaties.
De tuin is

Contacter