Maison à vendre

250000€

3 chambres 176 mètres carrés

Immoweb code : 20066848
Immoweb code : 20066848

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
176 mètres carrés habitables
319 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
DOOMKERKE (Ruiselede) -Deze charmante te renoveren woning met 3 slaapkamers, een zolder, een kelder, een garage en een tuin met terras ligt in het centrum van Doomkerke, 100 m van de kerk en de basisschool, nabij het dorpspark dat deel uitmaakt van Landschapspark Bulskampveld.

Samenstelling (ruimtes en gedeelten): De inkomhal geeft toegang tot de lichtrijke woonkamer met eetplaats, de keuken, badkamer, toilet, zuidwest gerichte veranda en een kelder. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers. Verder biedt de nachthal toegang tot de zolder. Naast het woonhuis vind je een garage.

Aan de achterzijde van de tuin vind je een terras waar je van 's middags tot 's avonds van zonlicht geniet. Bij de tuin is er ook een atelier met wasruimte. Het atelier kan ook als bergruimte gebruikt worden.

Dit is een unieke woning voor een gezin met kinderen in een rustige, groene dorpskern met een goede autoverbinding naar Brugge of Gent.

Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen.

Contacter