Maison à vendre

459000€

3 chambres

Immoweb code : 20270246
Immoweb code : 20270246

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
275 mètres carrés de terrain

Description

Moderne nieuwbouwwoning te koop in Rotselaar

Deze moderne woning, gelegen in een rustige en groene buurt in Rotselaar Hogeweg, combineert strak design met comfort.
Met een bewoonbare oppervlakte van 151 m² biedt de woning drie ruime slaapkamers, ontworpen met oog voor licht en ruimte. De woning is energieneutraal met een E-peil van 0 en wordt dus gebouwd op basis van duurzame, energiezuinige installaties en technieken. Denk bijvoorbeeld aan een warmtepomp en zonnepanelen. Zo zijn jij en je gezin beschermt tegen de stijgende energieprijzen.

Ideale uitvalsbasis
Wonen in Hogeweg, dat is leven met carpe diem als motto. De voordelen zijn dan ook ontelbaar. Niet alleen kom je er thuis in een sfeer- en stijlvolle wijk, je vindt er ook de nodige rust in het nieuwe aangelegde park en het omliggende groen. Toch zin in wat city vibes? Je staat op een kwartier in Leuven. En ook de oprit voor de E314 en de E40 liggen nabij, handig voor je woon-werkverkeer.

Energieneutraal en comfortabel wonen
Aandacht voor het milieu? Dat is voor Kolmont vanzelfsprekend. Je mag je verwachten aan energieneutrale woningen en een gasvrije buurt, waarvan een deel ook autoluw is. Naast een parkeerveld voor bezoekers en een park, is er ook een speeltuin voorzien. Dit alles maakt leven in Hogeweg heerlijk comfortabel.

Kies jij voor een moderne woning zoals deze of wil je liever een klassieke stijl? Of bouw je graag zelf op een van de gunstig gelegen loten? Het kan hier allemaal.

Ons aanbod in Hogeweg:

Halfopen w...
Obligation de rénovation: inconnu

Contacter