Maison à vendre

259000€

2 chambres 135 mètres carrés

Immoweb code : 11491687
Immoweb code : 11491687

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
135 mètres carrés habitables
240 mètres carrés de terrain
Disponible le : 01/06/2025

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Welkom in de Honzebroekstraat 122, een knusse instapklare woning gelegen in een rustige woonwijk doch nabij het centrum van Roeselare! In de nabije omgeving vindt u alle benodigdheden, winkels, bakkers, slagers, scholen, parkjes en zoveel meer!

U wordt verwelkomd in de inkom met apart gastentoilet. De leefruimte geniet van veel natuurlijk licht door de grote raampartijen en loopt naadloos over in de open moderne keuken voorzien van alle nodige toestellen!
Aansluitend is er nog een ruime en handige wasplaats/ berging. Op het verdiep zijn er twee volwaardige slaapkamers en een recent gerenoveerde badkamer, voorzien van een inloopdouche en dubbele lavabo. Daarnaast is er nog een handige berging/dressing. De zolder is de ideale plaats voor een derde slaapkamer!

De buitenomgeving is de ideale plaats om te vertoeven in de zomer, met twee terrassen kunt u de dag door genieten van de zon en vredige omgeving. Er is achteraan een ruime garage met voldoende plaats voor uw auto, fietsen en nog extra opbergruimte. De garage is toegankelijk via de achterliggende doodlopende straat. Extra parkeerplaats is nog voorzien op de oprit aan de voorzijde van de woning.

Warm geworden van deze gezellige en instapklare woning? Contacteer ons vandaag nog voor een bezoek ter plaatse of meer informatie!

De vermelde prijs is een richtprijs, elk bod hoger of lager dan deze prijs wordt voorgelegd aan de eigenaar die zich het recht voorbehoudt om dit te aanvaarden of te weigeren.

Contacter