Maison à vendre

295000€

2 chambres 116 mètres carrés

Immoweb code : 20059675
Immoweb code : 20059675

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
116 mètres carrés habitables
350 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Bent u op zoek naar een sfeervolle woning in een uitstekende buurt? Deze charmante woning in Sint-Jozef Rijkevorsel is een perfecte match!

Gelegen op een perceel van 350 m², biedt deze woning een bewoonbare oppervlakte van 116 m² en beschikt over twee ruime slaapkamers. Doorheen de jaren zijn er enkele opfrissingswerken uitgevoerd zoals het dak en dakisolatie, keuken, verwarmingsketel, elektriciteitswerken, waardoor het huis zich in een goede staat bevindt. Met een EPC-label D is er geen renovatieverplichting, wat u de vrijheid geeft om direct van uw nieuwe thuis te genieten.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een gezellige woonkamer met veel natuurlijk licht, deze loopt verder in een moderne open keuken. De badkamer is netjes onderhouden en voorzien van een douche en wastafel. De woning beschikt over een perceel van 350 m², met ook een veranda aan de woning kan u zowel in de winter als zomer van uw tuin genieten.
Ook is er een groot tuinhuis aanwezig deze uit beton is vervaardigd dus gebruikt kan worden voor verschillende doeleinden.

De woning is gelegen in Sint-Jozef Rijkevorsel, een rustige en kindvriendelijke buurt. Alle nodige voorzieningen zoals scholen, winkels, openbaar vervoer en recreatiemogelijkheden bevinden zich op wandel- of fietsafstand.

Wilt u deze prachtige woning zelf komen ontdekken? Maak dan een afspraak met ERA NOORD via 03 314 81 91.
Mis deze unieke kans niet om uw droomhuis te vind

Contacter