Maison à vendre

* 345000€

3 chambres 144 mètres carrés

Immoweb code : 20016275
Immoweb code : 20016275
*hors taxes

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
144 mètres carrés habitables
281 mètres carrés de terrain

Description

ENERGIEZUINIGE EN VERRASSENDE NIEUWBOUWWONING IN MILLEN!

MODERNE EN ENERGIEZUINIGE NIEUWBOUWWONING MET 3 SLPK'S  IN MILLEN 

in (Riemst), vindt u binnenkort op de Agnetendries Lot 9 deze prachtige nieuwbouwwoning terug. De woning wordt volledig afgewerkt en is voorzien van 3  slaapkamers en geniet een kwalitatieve en energiezuinige afwerking. 

De woning wordt volledig afgewerkt en geniet  een bruto bewoonbare oppervlakte van +/-144 m² verdeelt over de gelijkvloerse en eerste verdieping.
Verder is de halfopen woning gelegen op een aangenaam en zuidwestelijk gericht perceel van 281 m² en geniet ze een aangenaam uitzicht.

De woning wordt verkocht onder het het btw-stelsel waardoor u op het grondaandeel 12% registratierechten betaald en 21% btw op het constructiebedrag.
Het grote voordeel van deze nieuwbouw is naast de ligging en de mooie uitstraling de praktische indeling en kindvriendelijke en rustige omgeving.

Bovendien is de ligging ideaal: gelegen in Millen (Riemst) omgeven door groen op een rustige en praktische ligging. De omgeving is gekend voor haar natuur, wandel- en fietswegen en aangenaam wonen. Alle voorzieningen zijn in de omgeving gelegen terwijl u in een doorlopende verkaveling geniet van de nodige rust en privacy. 

De indeling van de woning is als volgt:
Gelijkvloers
Via de overdekte inkom betreed u de inkomhal van de woning met ruimte voor vestiaire en apart gastentoilet. Het apart toilet is voorzien van ophangtoilet en handwasbakje. Verder krijgt u toegang tot de leef...
Obligation de rénovation: NOT_APPLICABLE

Ce bien fait partie du projet

Contacter