Maison à vendre

350000€

4 chambres 250 mètres carrés

Immoweb code : 20010049
Immoweb code : 20010049

Aperçu

4 chambres
2 salles de bains
250 mètres carrés habitables

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Landelijke gezinswoning in het groen! (10a90ca)

Deze woning is erg rustig gelegen in Vlijtingen (Riemst). Dit rustig dorpje in Haspengouw is omringd met prachtige natuur en het heeft tot slot een goede verbinding naar Maastricht, Bilzen, Tongeren en zelfs Wallonië.

Deze adembenemende woning werd in 1995 zorgvuldig gebouw met veel aandacht voor duurzame materialen. De balans tussen wonen en werken is hier heel mooi terug te vinden. Je kan overal in deze woning je eigen plekje vinden en tegelijk verbonden zijn met het hele huishouden. De raampartijen en de oriëntatie met de zon spelen doorheen heel de dag met het huis.
De leefruimte geeft een erg lichtrijk en ruim gevoel net zoalsde keuken. De keuken is volledig uitgerust met toestellen en heeft een prachtig zicht op de tuin. Verder vindt u op de gelijkvloerse verdieping een badkamer en twee slaapkamers. Op de verdieping is de bureauruimte een ideale werkplek centraal in de woning. Verder is er nog een kleine slaapkamer en een master bedroom met ensuite dressing en badkamer.

De tuin is omringd door het groen en volledig afgesloten. U kan hier op verschillende plekken genieten van de rust en privacy. Kortom, de ideale gezinswoning in het groen.

Extra's:
- Muurverwarming
- Centraal stofzuigsysteem
- EPC label C
- Direct beschikbaar
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom

Contacter