Maison à vendre

534000€

3 chambres 203 mètres carrés

Immoweb code : 20118413
Immoweb code : 20118413

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
203 mètres carrés habitables
1750 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze kwalitatief gebouwde gelijkvloerse en prima onderhouden villa met mooie WZW georiënteerde tuin is uiterst rustig gelegen nabij een prachtige natuurrijke omgeving (bossen, meren, kanalen, wandelpaden, ...).

Via de inkomhal, met gastentoilet en vestiairehoek, bereik je zowel de woonkamer als het bureel. De ruime en lichtrijke woonkamer bestaat uit een eethoek en een zithoek, gescheiden door een doorkijk gashaard. Aansluitend aan de eethoek bevindt zich de keuken, uitgerust met een oven, vaatwasser, keramische kookplaat, dampkap en koelkast. De keuken biedt ruimte voor een extra eettafel en is voorzien van veel kastruimte.

De veranda werd in 2009 aangebouwd en is bereikbaar vanuit zowel de woonkamer als de keuken. Hier is het heerlijk vertoeven. Een warmtepomp (in de woonkamer is er tevens één voorzien) zorgt hier steeds voor een ideaal klimaat (verwarmen en koelen).

De nachthal geeft uit op 3 slaapkamers en een betegelde badkamer met ligbad, douche, lavabo, toilet en bidet.

Verder is er nog een inpandige garage met wasplaats en aansluitende berging.

De ruime zolder biedt heel wat mogelijkheden en kan verder ingericht worden. De woning is volledig voorzien van kruipkelder.

De WZW georiënteerde tuin is op natuurlijke wijze aangelegd en biedt veel rust en privacy. Er is een tuinberging voorzien, dewelke perfect dienst kan doen als extra garage.

EPC: 214 kWh/m² | asbestattest: asbestveilig

Contacter