Maison à vendre

170000€

2 chambres 170 mètres carrés

Immoweb code : 20063502
Immoweb code : 20063502

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
170 mètres carrés habitables
313 mètres carrés de terrain

Description

RENINGE: Heel interessante starterswoning of investerings...

RENINGE: Heel interessante starterswoning of investeringswoning met tal van mogelijkheden, 2 (mog. 3) slaapkamers, ruime garage en zonnige tuin op 313m² grondoppervlakte. 
Deze woning, die we aantreffen in het centrum van het dorp Reninge, is op zoek naar een nieuwe eigenaar. Misschien bent U wel dat startende koppeltje dat op zoek is naar een eerste eigen woning of misschien bent U wel de investeerder die op zoek is naar een vastgoedbelegging? Wie U ook bent, deze woning kan voor heel wat mensen in aanmerking komen.
De woning heeft een charmante voorgevel met een recent gebouwde garage ernaast (12m gevelbreedte). 
- GLVL.: inkom/gang, 1 slaapkamer, berging onder de trap, woonkamer met zit- en eetplaats en cassette open haard, aansluitend is er een keukenruimte (basisvoorzieningen ingebouwd), extra kamerruimte beneden (kan perfect als berging, bureau, hobbyruimte,...), ruime garage annex extra berging/wasplaats (2009), wasruimte met douche en apart toilet. 
- 1ste VERD.: 1 zolderkamertje en extra zolderruimte (zeker ruim genoeg om 2 mooie slaapkamers van te maken). 
Aangelegd en deels overdekt terras met zicht op de tuin - de tuin is zuid georiënteerd, dus ideaal voor zonnespotters! Onderhoudsvriendelijke tuin = niet groot, niet klein. 
Extra's: centrale verwarming op aardgas, isolatie in de voor- en achtergevel, dak werd vernieuwd en is deels geïsoleerd (2009). 
Hele correcte vraagprijs, aarzel niet en maak snel Uw afspraak om naar deze int...
Obligation de rénovation: oui

Contacter