Maison à vendre

450000€

4 chambres 200 mètres carrés

Immoweb code : 20227908
Immoweb code : 20227908

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
200 mètres carrés habitables
1861 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Te koop: Een unieke kans om een droomboerderij te creëren te midden van een idyllische landelijke omgeving. Deze totaal te renoveren boerderij, gelegen op een uitgestrekt perceel van 1861 m² met zuid/westligging, belooft een leven in harmonie met de natuur, omgeven door een panoramisch en groen uitzicht dat adembenemend is.
Met vier slaapkamers biedt deze ruime boerderij voldoende mogelijkheden voor een groot gezin of gastenverblijven. De aanwezigheid van een schuur en een hobbyruimte op het terrein biedt niet alleen ruimte voor opslag, maar ook kansen voor creativiteit en persoonlijke projecten.
Ontsnap aan de drukte van het stadsleven en geniet van de rust op de twee veranda's, waar u kunt ontspannen en genieten van de prachtige omgeving die zich voor uw ogen ontvouwt. Elk moment wordt verrijkt door het adembenemende panoramische uitzicht dat zich uitstrekt over de weelderige groene landschappen.
Een charmant tuinhuisje completeert het geheel, waardoor extra opslagruimte wordt geboden of de mogelijkheid om een gezellige buitenruimte te creëren voor ontspanning en vermaak.
Deze boerderij biedt niet alleen een huis, maar een levensstijl doordrenkt met de natuurlijke schoonheid van het omringende landschap. Grijp deze zeldzame kans om uw eigen toevluchtsoord te creëren en een leven van rust en sereniteit te leiden in een betoverende landelijke omgeving.  Snel beschikbaar.  Verdelen in 2 bouwpercelen is ook mogelijk.

Contacter