Maison à vendre

549000€

3 chambres 176 mètres carrés

Immoweb code : 20139298
Immoweb code : 20139298

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
176 mètres carrés habitables
1000 mètres carrés de terrain

Description

Prachtig onderhouden laagbouwwoning met drie slaapkamers ...

Prachtig onderhouden laagbouwwoning met drie slaapkamers op een perceel (W) van 1.000 m²!

Ontdek deze prachtige woning met een schat aan mogelijkheden, gelegen op een toplocatie vlakbij het centrum van Broechem. Hier geniet u van de perfecte combinatie van rust en bereikbaarheid, omringd door een oase van groen. Het westelijk georiënteerd perceel grenst achteraan aan agrarisch gebied, waar bijgevolg niet op gebouwd kan worden.

U betreedt deze woning via de royale inkomhal, waar u direct verwelkomd wordt door een gevoel van ruimte. Deze is voorzien van een gastentoilet en biedt vlotte toegang tot zowel de woon- en eetkamer als de aparte keuken.
De ruime living is een ware blikvanger, met grote raampartijen die zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht. Hier kunt u genieten van een zonnige en aangename sfeer, ongeacht het seizoen. De schuifraam leidt naar het terras, waar u heerlijk kunt ontspannen en genieten van de buitenlucht. Er is zelfs een tweede zonneterras aanwezig op bankirai met volledige privacy.

Verder omvat deze woning nog 3 slaapkamers (18,5 m² / 10 m² / 10,5 m²), waarvan 2 met ingemaakte kasten, een berging en een reeds vernieuwde badkamer.
Er is tenslotte -naast een grote zolder en een inpandige garage (28 m²)- nog een tweede garage aanwezig. Deze is superhandig voor het stallen van een (extra wagen), afval of fietsen.
Kers op de taart is de mooie en aangelegde, westelijk georiënteerde tuin. 

Ontdek de charme en het com...
Obligation de rénovation: no

Contacter