Maison à vendre

850000€

425 mètres carrés

Immoweb code : 20122408
Immoweb code : 20122408

Aperçu

425 mètres carrés habitables
6619 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze hoeve bevindt zich op een rustige, landelijke locatie in Ranst. Het is een eigendom dat zeer veel mogelijkheden biedt.

De authentieke elementen van deze hoeve zijn goed bewaard gebleven, dit zorgt voor een aangename, warme sfeer in de woning. Het gelijkvloers bestaat uit een bureauruimte en een zeer grote leefruimte met een bar, geheel in de bouwstijl van de hoeve. Daarnaast zijn er nog een keuken, een berging, een wasplaats en een apart toilet aanwezig. De eerste verdieping omvat 3 slaapkamers. De master bedroom is uitgerust met een badkamer ensuite. Er bevindt zich tevens nog een aparte, volledig uitgeruste badkamer en een toilet.

In de prachtige tuin is het heerlijk vertoeven. Achter de woning bevindt zich een ruime, te renoveren vakantiewoning die nog veel mogelijkheden biedt.

Dit alles bevindt zich op een perceel van ca. 1.577 m2.

Daarnaast is er nog de unieke mogelijkheid om een prachtige B&B met achterliggend terrein erbij te kopen. De locatie is perfect dankzij de weidse velden en de eindeloze bossen die in de omgeving aanwezig zijn. De B&B ligt langs tal van wandel- en fietsroutes.
Het gebouw bestaat uit 5 luxe kamers met allemaal een eigen badkamer en toilet. Beneden bevindt zich een gezellige ontvangst- en ontspanningsruimte met een prachtige, open keuken.

Achter de B&B is er nog een groot terrein met 2 ruime loodsen. Deze zijn te renoveren of eventueel opnieuw op te bouwen, wat ook weer zeer veel mogelijkheden biedt. Denk bijvoorbeeld aan een B&B met

Contacter