Maison à vendre

578000€

4 chambres 180 mètres carrés

Immoweb code : 20222423
Immoweb code : 20222423

Aperçu

4 chambres
2 salles de bains
180 mètres carrés habitables
317 mètres carrés de terrain
Disponible le : 31/03/2025

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Meer info: www.nestvastgoedcoach.be/kaardijk-102

Welkom in deze prachtig gerenoveerde half open bebouwing uit 1991 (renovatieproject van 2019), waar luxe en comfort samenkomen. Deze instapklare woning, gelegen in een doodlopende straat, straalt rust en gezelligheid uit. De ruime leefruimte met open haard en parketvloer is perfect voor gezellige avonden, en dankzij de zuid-west georiënteerde tuin en het terras kun je volop genieten van de zon. Hét hoogtepunt van de woning is de suite op de zolderverdieping (2e verdiep), omgetoverd in 2019 tot een luxueuze suite met airco en een designbad en -douche — alsof je in een hotel verblijft!
De volledig uitgeruste keuken, inclusief een inductievuur van 2023, biedt directe toegang tot het terras en grenst aan de praktische wasplaats met een handige achterdeur naar de tuin. Verder beschikt de woning op het eerste verdiep over 3 ruime slaapkamers, een extra badkamer en 3 toiletten, waaronder een gastentoilet in de inkomhal beneden.

Aan parkeerplek geen gebrek! Een ruime garage achteraan de tuin, oprit en mogelijkheid om te parkeren voor de deur. Een verzorgde voortuin, en een energiezuinig EPC-label (B), conforme elektriciteitskeuring, is dit de perfecte plek om te genieten van een rustige en groene omgeving, dicht bij alle voorzieningen. Plan snel een bezoek en ontdek de charme van deze unieke woning waar je meteen in kunt trekken! Beschikbaar na akte, in onderling overleg vanaf maart 2025.

Contacter