Maison à vendre

459000€

3 chambres 157 mètres carrés

Immoweb code : 11479280
Immoweb code : 11479280

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
157 mètres carrés habitables
1054 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Deze vrijstaande bungalow biedt een prachtige woonervaring in een rustige en groene omgeving. De woning is instapklaar en biedt tal van opportuniteiten.
Alle ruimtes bevinden zich op het gelijkvloers, wat zorgt voor een praktische en toegankelijke indeling. Bij het betreden van de woning komt u in de inkomhal, voorzien van een apart toilet. De ruime leefruimte geniet van natuurlijk licht en biedt een gezellige plek om te ontspannen. Aansluitend vindt u de ingerichte keuken met berging.
Via de nachthal heeft u toegang tot drie ruime slaapkamers en de badkamer met inloopdouche en toilet.
Extra troeven van deze woning zijn; de uitgestrekte tuin, de inpandige garage, de ruime oprit met voldoende parkeermogelijkheden en een ruime, toegankelijke zolder. Plaatsing van vaste trap naar zolder mogelijk.
Ondanks de rustige ligging zijn alle nodige voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer gemakkelijk bereikbaar. De goede verbindingen naar de omliggende steden en de nabijheid van belangrijke wegen zorgen ervoor dat u vlot en snel op uw bestemming bent.
Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie via 09/3800974 of [email protected].

Contacter