Villa à vendre

425000€

4 chambres 352 mètres carrés

Immoweb code : 11474094
Immoweb code : 11474094

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
352 mètres carrés habitables
955 mètres carrés de terrain
Visite virtuelle

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze rustig gelegen woning bevindt zich in een residentiële woonwijk, op wandelafstand van het centrum, wandel- en fietsroutes, winkels en scholen.

Een bijzonder kenmerk van deze woning is de ruime praktijkruimte van 72m², die tevens gebruikt kan worden als zorgwoning of geïntegreerd kan worden in de rest van de woning. Voor de praktijkruimte zijn vier parkeerplaatsen beschikbaar. Bij binnenkomst treft u een aparte inkomhal met wachtruimte, die leidt naar de praktijkruimte, verdeeld in twee kleinere kamers en een grote kamer. Als eigenaar heeft u ook toegang tot de praktijkruimte via het terras van de woning.

De woning heeft een bewoonbare oppervlakte van 280m². De ruime keuken sluit aan op de eetkamer en biedt toegang tot een kelder van 45m². De keuken grenst aan de woonkamer, die voorzien is van een open haard, veranda en veel natuurlijk licht.

Via de inkomhal met gastentoilet bereikt u de eerste verdieping. Hier bevindt zich de badkamer, uitgerust met ligbad, lavabo en toilet. Op deze verdieping vindt u de master bedroom met prachtig uitzicht op de tuin, en twee ruime slaapkamers. Op de tweede verdieping is een vierde slaapkamer en twee kleinere kamers, ideaal als badkamer, dressing of bureau.

Het perceel van 9a 55ca beschikt over een mooie voor- en achtertuin, en een grote garage van 50m². Momenteel bevindt de woning zich op een perceel van 2453m², maar er is een verkavelingsaanvraag in behandeling. Het nieuwe perceel zal 955m² bedragen.

Contacter