Maison à vendre

279000€

3 chambres 147 mètres carrés

Immoweb code : 20112977
Immoweb code : 20112977

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
147 mètres carrés habitables
526 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Beschrijving:
Via de inkomhal kan de woning betreden worden. De hal geeft meteen toegang tot de woonkamer met prachtige houten vloer. De L-vormige kamer zorgt ervoor dat er zowel eetruimte als een zithoek is voorzien. De zithoek is versiert met een houtkachel.
Vanuit de zithoek is er ook steeds zicht op de aangebouwde veranda. De vloer van de veranda is betegeld en de houten schuifdeuren zorgen voor veel natuurlijk lichtinval in de ruimte. De veranda kan ook verwarmd worden aangezien er een radiator geïnstalleerd is.
De keuken heeft ook zicht op de veranda en is voorzien van elektrische kookplaat, dampkamp, oven, frigo en extra opbergruimte. De vloeren zijn betegeld en het plafond is voorzien van spots.
Via de nachthal worden de drie verschillende slaapkamers bereikt. Alle kamers hebben voldoende ruimte voor een dubbel bed. Een van de kamers wordt momenteel gebruikt als bureau ruimte.
De badkamer is voorzien van inloopdouche en badkamer meubel met lavabo.
De tuin is aangelegd met tegels en gras. Er is een tuinhuis aanwezig. Via de achterliggende de weg kan het perceel via de achterzijde bereikt worden.

Bijzonderheden:
- EPC-label D (geen renovatie verplichting)
- CV op stookolie
- Aangebouwde veranda
- Zuidoost georiënteerd
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter