Maison à vendre

285000€

5 chambres 225 mètres carrés

Immoweb code : 20178195
Immoweb code : 20178195

Aperçu

5 chambres
1 salle de bains
225 mètres carrés habitables
316 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze ruime woning, op 316 m², met 5 slaapkamers en praktische uitweg achteraan, is de perfecte woning voor wie op zoek is naar een woonst met ruimte en functionaliteit op een gunstige locatie! Ideaal voor gezinnen.

PLUSPUNTEN aan deze topper:
- Hele ruime woning (5 slaapkamers)
- Dak is volledig geïsoleerd!
- Recent vernieuwde keukenruimte!
- Meer info... lees verder!!

Bij het betreden van de woning valt meteen de ruime inpandige garageruimte op die directe toegang geeft tot de verschillende leefruimtes. Een absoluut pluspunt! Bovendien biedt de uitweg met carport achteraan het perceel extra toegankelijkheid voor wagens/fietsen/extra opbergruimte.

Deze woning biedt u een unieke kans om uw eigen stempel te drukken en de woning volledig naar uw smaak en wensen aan te passen. Met een gunstig EPC-label D kunt u rekenen dat er geen renovatieplicht van toepassing is.

De indeling van de woning is zeer praktisch en biedt mooie leefruimtes aan. De 5 slaapkamers zijn ruim waarvan 1 op het gelijkvloers die ook kan dienen als praktisch bureel. Op de zolderruimte, te bereiken via vaste traphal, heb je nog de mogelijkheid tot extra kamers. Aan ruimte geen gebrek! Op het gelijkvloers is er nog de sfeervolle woonkamer met achterliggend een recent vernieuwde keukenruimte en achterliggend de badkamer.

Op zoek naar een woning met uitzonderlijk veel ruimte? Plan snel jouw bezoek in!

EPC: 388 kWh/m² jaar - UC: 2960591
(Ref.: SD/241671/K)
Recentelijke stedenbouwkundige inlic

Contacter