Maison à vendre

299000€

2 chambres 157 mètres carrés

Immoweb code : 20127475
Immoweb code : 20127475

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
157 mètres carrés habitables
68 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Welkom in deze schitterende bel-étage woning! Deze moderne, energiezuinige woning (EPC-label B, 183 kWh/jaar) is instapklaar en gelegen op een toplocatie nabij het centrum van Oostkamp. Op wandelafstand bevinden zich alle essentiële voorzieningen en openbaar vervoer, wat zorgt voor een ultiem wooncomfort.

U wordt verwelkomd door een ruime en stijlvolle inkomhal. Verder vindt u hier een praktische wasplaats, een ruime garage met werkplaats en een multifunctionele ruimte. Er is mogelijkheid voor een gastentoilet! De eerste verdieping straalt licht en ruimte uit, met een prachtige leefruimte die naadloos overgaat in een open, volledig ingerichte keuken. Deze uitnodigende ruimte biedt toegang tot een gezellig en Zuid-West gericht terras, perfect voor ontspanning. Op het tweede verdiep ontdekt u twee ruime en rustgevende slaapkamers. De badkamer is uitgerust met zowel een douche als een ligbad en biedt alle luxe en comfort die u zich maar kunt wensen. Deze woning is niet alleen modern ingericht, maar ook piekfijn onderhouden, wat het een ware parel maakt om in te wonen.

Enthousiast geworden van deze energiezuinige woning? Contacteer ons vandaag nog voor een bezoek ter plaatse of meer informatie!

De vermelde prijs is een richtprijs, elk bod hoger of lager dan deze prijs wordt voorgelegd aan de eigenaar die zich het recht voorbehoudt om dit te aanvaarden of te weigeren

Contacter