Maison à vendre

548000€

4 chambres 262 mètres carrés

Immoweb code : 20071218
Immoweb code : 20071218

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
262 mètres carrés habitables
1385 mètres carrés de terrain

Description

Woning met 4 slpkrs vlakbij centrum OLV-Waver

Op een uitstekende locatie te Onze-Lieve-Vrouw-Waver bevindt zich deze stijlvolle bel-etage woning (modernisme) met 4 slaapkamers en tuin op een schitterend perceel van 1385 m². Gelegen op ruime afstand van de straat en van de linker- en rechter aanpalende woningen. De woning geniet van een goede bereikbaarheid, toch vlakbij het centrum met winkels, eet-en drankgelegenheden, scholen en het openbaar vervoer op wandelafstand (lijn Mechelen - Heist op den Berg op slechts 150m) .

We betreden de woning via de inkomhal met apart gastentoilet en vestiaire. De lichtrijke leefruimte met open haard kunt u inrichten met een gezellige zithoek. De veranda, het terras en de leuke tuin sluiten perfect aan op de leefruimte. Hier kan u steeds in alle rust en privacy kan genieten van het mooie weer. Aangrenzend aan de leefruimte bevindt zich de eetkamer en een aparte keuken, voorzien van de voornaamste toestellen. De leefruimte en eetkamer, dewelke ook kan ingericht worden als leefkeuken, zijn aan tuinzijde gelegen en perfect zuid georiënteerd. Deze ruimtes baden in het licht en bieden door hun ligging een prachtig panoramisch zicht op de groene omgeving.

De nachthal op de eerste verdieping geeft ons toegang tot vier slaapkamers en de badkamer uitgerust met lavabo, toilet en douchebad. U beschikt verder over een ruime inpandige garage. De woning is volledig onderkelderd waardoor u geniet van voldoende opbergruimte met voorziening voor de wasmachine. Voo...
Obligation de rénovation: inconnu

Contacter