Maison à vendre

379000€

3 chambres 240 mètres carrés

Immoweb code : 20258734
Immoweb code : 20258734

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
240 mètres carrés habitables
1095 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
De woning is centraal gelegen in de dorpskern van Onze-Lieve-Vrouw Olen, op wandelafstand van het station, lokale winkels, openbaar vervoer, scholen, ..., en met een vlotte verbinding naar de omliggende gemeentes Geel, Westerlo, Herentals en Kasterlee, alsook de E313 en de E34.

Via de inkomhal betreed je de ruime woonkamer, opgedeeld in een zithoek met recente gashaard en een eethoek. De aansluitende keuken is uitgerust met een koelkast, vaatwasser, inductievuur, dampkap, combi-oven en granieten werkbladen. Er is ruimte voor een eettafel.

Achteraan de woning zijn er 2 veranda's en een wasplaats met toilet.

Op de verdieping geeft de nachthal uit op 2 ruime slaapkamers, een kinderkamer en een ruime badkamer met ligbad, douche, dubbele lavabo en toilet. Achter de badkamer is er nog een kamer, ideaal om bvb. in te richten als dressing.

Een vaste trap geeft toegang tot de ruime zolderkamer, ideaal als extra slaapkamer, hobbyruimte, ... .

De kelder biedt de nodige koele opslagruimte.

Via de Dwarsstraat bereik je de ruime garage met elektrische sectionale poort, en een dubbele carport. De ruime ZW gericht tuin is afgesloten en voorzien van een tuinberging.

Houten ramen met dubbele beglazing en rolluiken | zonneboiler | regenwaterput van 5.000 liter met recuperatie.

Mogelijke financiële tegemoetkomingen (indien u aan de voorwaarden voldoet): verlaagd tarief van 1% verkooprechten bij grondige energetische renovatie en herbouw, renovatie / herbouw aan 6% BTW, tal van renovatie

Contacter