Maison à vendre

360000€

2 chambres 158 mètres carrés

Immoweb code : 20188411
Immoweb code : 20188411

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
158 mètres carrés habitables
783 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Vrijstaande gelijkvloerse woning op toplocatie in Olen.

Via de inkomhal bereiken we links een eerste slaapkamer van 11m² , hier is 1 volledige wand voorzien van op maat ingemaakt kast, deze kamer kan ook perfect dienen als bureau.
Centraal ook het gastentoilet en rechts van de woning de ruime woonkamer van maar liefst 37m². Volledig betegeld, overal veel raampartijen die veel licht binnen brengen en rolluiken voorzien om toch de privacy te bewaren.

Achter de woonkamer sluit de keuken aan, deze is voorzien van ingebouwde ijskast, elektrische kookplaat en enorm veel opbergruimte.

Via de nachthal achteraan de woning hebben we toegang tot de wasplaats/berging, de badkamer, de kelder en de 2e slaapkamer.
De 2e slaapkamer is 14,7m² en ligt helemaal achteraan de woning wat rust biedt.
De badkamer is voorzien van 2e toilet, inloopdouche en dubbe wastafel met meubel.
Via de ruime wasplaats/berging met voorzieningen wasmachine en droogkast en uitgietbak komt men vervolgens in de garage. Deze is inpandig, zeer handig om de boodschappen droog binnen te brengen en te stockeren in de berging of de keuken.

Via de garage is er een trekluik die toegang verschaft tot de volledige zolderruimte. Deze dient nu enkel om te stockeren. Mogelijks mits plaatsen vaste trap kan er nog tal van slaapkamers bijkomen.


De tuin is ruim en beidt enorm veel privacy.
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenv

Contacter