Maison à vendre

438000€

3 chambres 261 mètres carrés

Immoweb code : 20163271
Immoweb code : 20163271

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
261 mètres carrés habitables
6483 mètres carrés de terrain

Description

Te renoveren woning op een perceel van 6483m² te Nieuwrode

Op een uitstekende locatie te Nieuwrode bevindt zich deze landelijk gelegen woning met 3 slaapkamers op een prachtig perceel van 6483 m². U bevindt zich hier in een groene omgeving, toch met een uitstekende bereikbaarheid en in de nabijheid van winkels, scholen en het openbaar vervoer. 

We betreden de woning via de inkomhal. De ruime leefruimte kan u inrichten met een gezellige zithoek en aparte eethoek. De keuken kijkt uit op de tuin en voorzien van de voornaamste toestellen. Verder beschikt u nog over een dubbele inpandige garage en een ruime aparte berging met douche. Via de nachthal bereiken we de eerste verdieping voorzien van 2 ruime slaapkamers en een badkamer met bad en lavabo. Op de eerste verdieping is ook een aparte studio ingericht dewelke voorzien is van een keuken en woonkamer. Tot slot beschikt de woning nog over een ruime zolder. In de tuin met ruim terras kunt u steeds in alle rust en privacy genieten van het mooie weer. De woning biedt tal van mogelijkheden. Gezien de ruime omvang van het perceel is dit ook ideaal voor dierenliefhebbers.

Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een ruime woning met veel potentieel op een mooi perceel in een groene omgeving te Nieuwrode. Contacteer ons voor meer informatie op 0479/47.09.61 of neem een kijkje op www.boonstravastgoed.be . 

Bijzonderheden:

- 3 slaapkamers
- Veel potentieel
- Prachtige ligging

Obligation de rénovation: oui

Contacter