Maison à vendre

275000€

4 chambres 202 mètres carrés

Immoweb code : 20124641
Immoweb code : 20124641

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
202 mètres carrés habitables

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Ontdek deze charmante en ruime woning met 4 slaapkamers en zuid georiënteerde tuin te Nieuwpoort, gelegen op een rustige ligging aan het water bij de Coupegorgebrug (stadsrand).
Deze woning is uiterst geschikt voor gezinnen die op zoek zijn naar comfort en voldoende ruimte in een rustig kader te Nieuwpoort.

Met een bewoonbare oppervlakte van 202 m² biedt deze woning volop leefruimte. Het huis beschikt over vier ruime slaapkamers, perfect voor een groot gezin of voor het creëren van kantoor- of hobbyruimtes. De moderne badkamer is uitgerust met alle nodige voorzieningen en straalt luxe uit.

Bij het binnen komen wordt u verwelkomt in een lichtrijke en ruime leefruimte, voorzien van een bruikbare schoorsteen met de mogelijkheid tot het aansluiten van een (al dan niet geïntegreerde) kachel.
De keuken is aanpalend en volledig uitgerust, deze biedt voldoende werkruimte en is makkelijk toegankelijk naar zowel de binnen-als buitenruimte.

Een van de grootste troeven van deze woning is de ruim en zonnige tuin. Hier geniet u van rust en privacy, ideaal voor buitenactiviteit of gewoon om er gezellig in te vertoeven.

Ondanks er geen garage inpandig is, beschikken we over een garage om de hoek (kleinschalig garagecomplex), die ook tezamen aangekocht kan worden aan dezelfde eigenaars.

--

Gelegen in een rustige buurt en toch dicht bij alle nodige faciliteiten zoals winkels, scholen en openbaar ve

Contacter