Maison à vendre

650000€

5 chambres 290 mètres carrés

Immoweb code : 11472771
Immoweb code : 11472771

Aperçu

5 chambres
1 salle de bains
290 mètres carrés habitables
280 mètres carrés de terrain

Description

Immeuble à appartements

Désolé il n'y a pas de traduction française. Appartementsgebouw in Mortsel te koop, bestaande uit 3 appartementen (zonder lift), gelegen nabij het centrum van Mortsel. Alle appartementen zijn momenteel verhuurd. Het gelijkvloers appartement heeft een oppervlakte van 80m². De appartementen op de 1ste en 2de verdieping zijn 105m² groot.
Indeling gelijkvloers: inkomhal met apart gastentoilet, ruime leefruimte op een oppervlakte van 37m². De keuken is uitgerust met volgende toestellen: 1,5 spoelbak - kookvuur + oven - dampkap. De badkamer beschikt over een douche en lavabo met meubelkast. Er is één slaapkamer aanwezig. In de veranda is aansluiting voorzien voor wasmachine en droogkast. Verder beschikt het appartement over een ZW-gerichte tuin.
Indeling 1ste en 2de verdieping: een ruime en lichtrijke leefruimte met half-open keuken. De keuken is uitgerust met volgende toestellen: 1,5 spoelbak - gasvuur + oven - dampkap - vaatwasser. De badkamer beschikt over een douche en lavabo met meubelkast. Er is een apart toilet aanwezig. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers.
Algemeenheden: dubbel beglazing, elektriciteit conform, gas en elektriciteit gescheiden, gemeenschappelijke watermeter, kelder aanwezig. Foto's hebben betrekking op het gelijkvloers en appartement op 2de verdieping. Voor meer informatie of vrijblijvend bezoek: 0494/99.29.01 (Katrijn)

Contacter