Maison à vendre

285000€

4 chambres 241 mètres carrés

Immoweb code : 20141793
Immoweb code : 20141793

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
241 mètres carrés habitables

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. In het landelijke Montenaken houden we halt bij deze charmante woning gelegen op de Langstraat ter hoogte van nummer 19. We bevinden ons op een rustige locatie, toch is er een vlotte verbinding naar het centrum van Gingelom waardoor alle faciliteiten binnen handbereik zijn. Ook zijn omliggende gemeenten zoals Landen en Sint-Truiden vlot bereikbaar wat maakt dat dit de ultieme gezinswoning bij uitstek is. Bovendien is de oprit naar de E40 slechts op een boogscheut gelegen.
De woning werd opgetrokken eind 19de eeuw maar onderging in 2020 al een aantal renovaties. Zo werd de woning voorzien van een nieuwe keuken, een nieuwe badkamer, werden de vloeren en plafonds aangepakt, werd de gehele woning opnieuw geverfd, etc...
We betreden de woning via de inkomhal. Deze verleent ons meteen toegang tot de gezellige leefruimte die is onderverdeeld in een zit- en eethoek.
Aansluitend treffen we de volledig geïnstalleerde keuken met een bijkomende ontbijthoek.
Verder kan men op het gelijkvloers nog een ruime praktische berging terugvinden.
Bijkomend pluspunt is dat deze ruimte ook van een aparte voordeur voorzien is. Ideaal om er bijvoorbeeld je fietsen te stockeren.
Via de houten trap in de inkomhal bereiken we het verdiep. Hier treffen we 4 slaapkamers en de badkamer.
Groot pluspunt aan de woning is de ruime zolder. Deze is bereikbaar via een vaste trap.
Maakl een afspraak op het nummer 011/98.88.98 of via info@d

Contacter