Maison à vendre

429000€

3 chambres 188 mètres carrés

Immoweb code : 20023358
Immoweb code : 20023358

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
188 mètres carrés habitables
654 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze instapklare gezinswoning is rustig gelegen in het centrum van Ezaart (Mol), op wandelafstand van openbaar vervoer, winkels, school, ... en op fietsafstand van het centrum van Mol (station, horeca, winkelstraten, ...). Via de Ring is er een vlotte verbinding naar de omliggende gemeenten.

De inkomhal, voorzien van een gastentoilet en een vestiairekast, geeft toegang tot de leefruimte. De leefruimte is opgedeeld in een zithoek en een eethoek, met aansluitende halfopen keuken. De keuken dateert van 2012 en is uitgerust met een vaatwasser (2022), oven, microgolfoven, koelkast, diepvries, inductievuur en dampkap. Aansluitend is er een koele berging en een wasplaats.

Achteraan werd er in 2020 een knappe veranda bijgebouwd, dewelke dienst doet als 2de woonkamer (eethoek en zithoek mogelijk). Hier werd een pelletkachel geplaatst, maar je kan ook verwarmen (of koelen) via de ingebouwde warmtepomp. De veranda is bovendien voorzien van screens, waardoor het hier steeds aangenaam vertoeven is.

Op de eerste verdieping geeft de nachthal uit op 3 slaapkamers en een badkamer met ligbad, lavabo en toilet.

Achteraan is er een kelder van 22 m² (kruipkelder onder het hoofdgebouw), en er is tevens een ruime zolder aanwezig.

De zonnepaneelinstallatie met een opbrengst van +/- 5.000 kWh / jaar zijn begrepen in de prijs. De bijhorende certificaten t.w.v. +/- € 9.000 kunnen overgenomen worden mits meerprijs.

Het aluminium buitenschrijnwerk is voorzien van rolluiken.

De tuin is afgeslote

Contacter