Maison à vendre

210000€

3 chambres 167 mètres carrés

Immoweb code : 11482450
Immoweb code : 11482450

Aperçu

3 chambres
167 mètres carrés habitables
435 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze ruime gezinswoning met drie slaapkamers ligt op wandelafstand van het centrum en biedt een vlotte verbinding naar de omliggende gemeenten.

Via de inkomhal betreedt u de ruime woonkamer, die is ingedeeld in een zithoek en een eethoek. Aansluitend treft u een volledig uitgeruste keuken, voorzien van alle moderne gemakken, waaronder een koelkast, diepvriezer, gasfornuis, wastafel, afzuigkap en voldoende opbergruimte. Als extra troef beschikt deze woning over een ruime veranda en een veelzijdige bureau/eetkamer naast de keuken. De begane grond wordt compleet gemaakt door een stijlvolle badkamer met ligbad, wastafelmeubel en toilet.

Op de eerste verdieping geeft de nachthal toegang tot drie ruime slaapkamers, waarvan één is uitgerust met een handige extra dressing. De zolder, bereikbaar via een vlizotrap, biedt volop extra opbergruimte

De onderhoudsvriendelijke tuin is voorzien van een praktische bergruimte en een ruime garage, ideaal voor uw opslagbehoeften en parkeergelegenheid.

Bijzonderheden:

- Ruime woning met grote leefruimte
- Drie slaapkamers
- Gelegen in het centrum van Mol!

Mogelijke financiële tegemoetkomingen (indien u aan de voorwaarden voldoet): verlaagd tarief van 1% verkooprechten bij grondige energetische renovatie en herbouw, renovatie / herbouw aan 6% BTW, tal van renovatiepremies, rentesubsidie bij renovatie, ... .

Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor niet-residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binne

Contacter