Maison à vendre

225000€

2 chambres 101 mètres carrés

Immoweb code : 20231033
Immoweb code : 20231033

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
101 mètres carrés habitables
140 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Nabij het dorpscentrum van Moerbeke vinden we deze gezellig rijwoning terug. Origineel dateert deze uit het jaar 1875 maar werd door de jaren heen voorzien van de nodige renovatiewerken.

Via de inkomhal komen we in de recent gerenoveerde keuken. Deze werd kwalitatief afgewerkt en voorzien van alle hedendaagse apparatuur. Verder is hier ruimte voor het creëren van een ontbijtruimte of bureel. Daarnaast vinden we hier een praktische berging die eveneens toegang biedt tot de kelder. Vanuit de keuken hebben we toegang tot de gezellige, zuidwest georiënteerde tuin. Hier bevinden zich nog twee bergingen en een toilet.

Op de eerste verdieping vinden we nog een zeer ruime leefruimte met eetplaats. Door de raampartijen langs weerzijde kan u hier steeds genieten van een uiterst aangename lichtinval en het achterliggende groen. Aansluitend op de leefruimte treffen we twee slaapkamers (één grote en één kleinere). De badkamer werd uitgerust met lavabo, douche en toilet.

Doorheen de woning werden de ramen vervangen, er werd een nieuwe CV-ketel op gas geïnstalleerd en de vloerplaat van de zolder werd geïsoleerd. Kortom een ideale starterswoning of opbrengsteigendom op een zeer centrale locatie.

Contacter