Maison à vendre

365000€

3 chambres 130 mètres carrés

Immoweb code : 11474492
Immoweb code : 11474492

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
130 mètres carrés habitables
280 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Bent u op zoek naar een energiezuinige, landelijke woning op de ideale locatie? Deze recente woning, gelegen op wandelafstand van het centrum van Meulebeke en domein Ter Borcht, biedt u alles wat u zoekt!

Indeling:
Inkomhal met apart toilet, lichtrijke leefruimte met grote ramen die zorgen voor een aangename lichtinval. Open keuken, volledig uitgerust met moderne AEG apparatuur. Garage met wasplaats, ideaal voor extra opslag of wagen. 3 slaapkamers op de eerste verdieping. Badkamer voorzien van zowel een bad als een inloopdouche. Apart toilet. Tevens een ruime stockagezolder toegankelijk via een valtrap in de nachthal.

De woning beschikt ook over een zonnige tuin met een prachtig groen uitzicht, voorzien van een terras in blauwsteen en kunstgras. Aan de voorzijde een aangelegde oprit voor twee wagens en een extra parkeervak voor een derde wagenVerzorgde voortuin.

Pluspunten ;
- Voorzien van 14 zonnepanelen voor duurzame energie.
- Uitgerust met een thuisbatterij van 10 kWh.
- Smappee laadpaal voor opladen van elektrische wagen.
- Regenput met pomp (RW : toiletten, wasmachine, kraan buiten)
- Energielabel A

Deze woning is perfect voor wie op zoek is naar comfort, energiezuinigheid en een rustige ligging nabij het centrum. Voor meer informatie of een bezichtiging, aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Contactinformatie:
Telefoon: 0497 37 37 96
E-mail: [email protected]

Mis deze unieke kans niet en maak van deze woning uw nieuwe thuis!

Contacter