Maison à vendre

575000€

4 chambres 220 mètres carrés

Immoweb code : 20228334
Immoweb code : 20228334

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
220 mètres carrés habitables
210 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Voor meer inlichtingen of een bezoek kan u terecht via [email protected] of op het nummer 0472/22.22.04
Bent u op zoek naar een moderne, energiezuinige woning te Mechelen? Zoek niet verder! Deze prachtige rijwoning, gebouwd in 2015, biedt alles wat u nodig heeft voor comfortabel en duurzaam wonen. Met vier ruime en lichtrijke slaapkamers is deze woning ideaal voor gezinnen of voor extra werk- of hobbyruimte. De moderne badkamer is uitgerust met een douche, dubbele lavabo en een bad, wat perfect is om te ontspannen na een lange dag.
De woning beschikt over een zonnige tuin van 110m², wat volop mogelijkheden biedt voor buitenleven, spelende kinderen of gezellige barbecues. Dankzij de energiezuinige bouw en de nieuwste technieken en materialen wordt het energieverbruik tot een minimum beperkt. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Een praktische achteruit-weg zorgt ervoor dat u uw fietsen veilig kunt stallen.
Gelegen in een rustige en kindvriendelijke buurt in Mechelen, bent u dicht bij scholen, winkels en openbaar vervoer. Deze woning biedt de perfecte combinatie van stadsleven en rust.
Mogelijkheid om een garagebox op 20m van de woning te huren voor 67€/maand
Mis deze unieke kans niet om eigenaar te worden van deze fantastische woning! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen. Uw nieuwe, duurzame thuis in Mechelen wacht op

Contacter