Maison à vendre

279000€

3 chambres 135 mètres carrés

Immoweb code : 20178766
Immoweb code : 20178766

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
135 mètres carrés habitables
162 mètres carrés de terrain
Visite virtuelle

Description

Interesse? Plan zelf online je bezoek in via deze link. Vragen? Neem contact op via [email protected] of via +32 495 19 30 82.

Bent u op zoek naar een woning met potentieel in een rustige buurt? Deze te renoveren rijwoning aan de Hazelaarstraat 11 in Mechelen biedt tal van mogelijkheden om uw droomhuis te creëren. Gelegen in een kindvriendelijke wijk, combineert deze woning rust met de nabijheid van voorzieningen.

Op het gelijkvloers vindt u een lichte leefruimte en een praktische keuken die veel potentieel biedt. De aangrenzende veranda met uitzicht op de achtertuin kan worden omgetoverd tot een gezellige extra ruimte.

De eerste verdieping beschikt over drie ruime slaapkamers en een badkamer. De zolder, bereikbaar via een valtrap, en de kelder bieden extra opslagmogelijkheden. De woning heeft zowel een voor- als achtertuin, met veel privacy achter.

De ligging in een rustige wijk is ideaal voor gezinnen. Scholen, winkels en een uitstekende verbinding met de E19 en het station van Mechelen maken het wonen hier zeer praktisch.

Deze woning is perfect voor doe-het-zelvers of investeerders. Mis deze kans niet om van dit pand uw droomhuis te maken!

Contacter