Maison à vendre

385000€

2 chambres 100 mètres carrés

Immoweb code : 20150379
Immoweb code : 20150379

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
100 mètres carrés habitables
100 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Wie een woning zoekt in Mechelen om zelf naar eigen hand verder in te richten, is hier aan het juiste adres. Deze woning is gelegen aan de vaart in een autoluwe doodlopende straat. Deze woning biedt u rust en een adembenemend uitzicht op het water, doch gelegen op wandelafstand van het station en in de nabijheid van het centrum van Mechelen.

De indeling is als volgt: Op de gelijkvloers bevinden zich de eetplaats, leefruimte, keuken en toilet. Op de eerste verdieping is er een slaapkamer, een badkamer met douche, toilet, bad en dubbele wastafel. Op de tweede verdieping is er een zeer ruime slaapkamer, wat de ruimte creëert voor eventueel een derde slaapkamer. Er is een mezzanine met ruimte voor inbouwkasten. De woning is volledig onderkelderd en heeft een stadstuin. U hoeft zich geen zorgen te maken om een parkeerplaats te vinden, want deze woning heeft ook een garage. Verder kan u natuurlijk ook parkeren met een bewonerskaart.

Deze woning werd reeds grotendeels gerenoveerd: Geïsoleerd dak (2016), driedubbele beglazing PVC ramen (2016), sanitair en elektriciteit volledig vernieuwd (2020-2024), nieuwe keuken (2022), nieuwe gasketel (2024)…

Alle voorzieningen (scholen, winkels, openbaar vervoer, fiets-o-strade…) zijn nabij. Er is een goede verbinding naar Brussel-Leuven en Antwerpen. Ontspannen kan u door bijvoorbeeld een uitstap naar Planckendael of fietsen/kajakken op de Dijle, het Vrijbroekpark..
Interesse in deze woning? Bel of mail ons en maak een afspraak voor meer info

Contacter