Maison à vendre

365000€

4 chambres 131 mètres carrés

Immoweb code : 20122452
Immoweb code : 20122452

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
131 mètres carrés habitables
90 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Gerenoveerde woning met 4 eventueel 5 slaapkamers
Op zoek naar een toffe woning in een leuke wijk vlakbij de bruisende stad Mechelen?
Dan is deze woning zeker wat u zoekt!
Deze woning is verbouwd door een professionele firma Ceulemans. Wegens ziekte van de firma dient er op de 2 de verdieping nog enkele details afgewerkt te worden.
U komt binnen in de inkomhal, waar u de jassen en schoenen netjes kan plaatsen. Van hieruit komt u in de woonkamer waar u ruimte heeft voor een zithoek en een eethoek.
Vanuit de woonkamer komt u in de keuken, die door alle voorzieningen u de mogelijkheid biedt een lekkere maaltijd te bereiden. Achter de keuken bevindt zich de badkamer. De woning is voorzien van een ruim terras met een overkapping.
Met deze woning beschikt u over 4 ruime slaapkamers. De zolder is volledig afgewerkt en kan eventueel als 5de slaapkamer gebruikt worden.
Deze woning is gelegen op wandel/ fietsafstand van de bruisende stad Mechelen. Alle voorzieningen (scholen, winkels, openbaar vervoer, ...) zijn gelegen in de nabijheid. Ontspannen kan u door leuke wandel/fietstochtjes langs de Dijle of bijvoorbeeld een uitstap naar Planckendael. Door zijn ligging heeft u een zeer goede verbinding naar Brussel-Leuven en Antwerpen en lift u pal aan de fiets-o-strade!
Interesse in deze leuke woning? Bel of mail ons en maak een afspraak voor meer informatie of een bezoek! ([email protected] of 015/20.20.82)

Contacter