Maison à vendre

485000€

3 chambres 142 mètres carrés

Immoweb code : 20037279
Immoweb code : 20037279

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
142 mètres carrés habitables
409 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze prachtige halfopen BEN-woning, gebouwd in 2023, is landelijke gelegen nabij de dorpskern van Binkom en bevindt zich dicht bij alle belangrijke invalswegen. Deze lichtrijke woning werd gebouwd op een perceel van 409 m² en beschikt over een netto-bewoonbare oppervlakte van 142m². De gelijkvloerse verdieping omvat een inkomhal met gastentoilet, een leefruimte met een groen uitzicht en een volledig uitgeruste keuken voorzien van hoogwaardige toestellen. Aansluitend vindt u een ruime en praktische berging/wasruimte.

Via de houten trap bereikt u de eerste verdieping, waar zich drie slaapkamers en een badkamer bevinden. De badkamer is uitgerust met een bad-douche combinatie, een dubbele wastafel en een toilet.

De woning is zeer energiezuinig (epc: 6 kWh/m²j)  en, volgens de regels van de kunst, met de nieuwste technieken afgewerkt. Zo zijn de kwalitatieve warmtepomp, vloerverwarming (op beide verdiepingen), hoogrendementsbeglazing, ventilatiesysteem en zonnepanelen niet te ontkennen pluspunten. Daarnaast beschikt deze gezellige woning over leuke extra’s zoals actieve koeling, zonnewering, mogelijkheid tot aansluiten oplaadpunt voor elektrische auto’s, … .

Benieuwd? Kom en ontdek zelf het comfort en de duurzaamheid van deze bijzondere woning!
Verkoop onder registratierechten.

Contacter