Maison à vendre

239000€

2 chambres 126 mètres carrés

Immoweb code : 20062627
Immoweb code : 20062627

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
126 mètres carrés habitables
619 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Deze charmante te renoveren alleenstaande woning met ruime tuin én garage is ideaal gelegen vlakbij het centrum van Lotenhulle. De woning is eveneens slechts op 5 minuten rijden van de E40 ligt met verbinding Brugge/Gent, 5 minuten wandelen van basisschool, supermarkt, bib en het Poekebos. Ook is er gemeentelijk speelplein voor kinderen in de directe omgeving.

We betreden deze woning via de ruime inkomhal die ons toegang biedt tot de ruime en lichtrijke woon-/ eetkamer. Aansluitend vinden we de ingerichte keuken voorzien van voldoende kastruimte, elektrische kookplaat, oven, dampkap, koelkast en dubbele spoelbak.
De praktische berging, het gastentoilet en de retro badkamer met bad, lavabo en toilet maken het gelijkvloers compleet.
Op de eerste verdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers en een nachthal met vaste trap naar de zolder, perfect in te richten als master bedroom.
Via de achterdeur, dewelke toegankelijk is via de keuken en de veranda, betreden we het terras die naadloos aansluit aan de oost gerichte tuin met garage.

In 2016 werd de volledige woning reeds voorzien van centrale verwarming op aardgas!
Renovatieplicht is van toepassing, ideaal voor handige starters die een centraal gelegen ruime woning zoeken met veel potentieel.

Wenst u graag een bezoek aan deze woning? Contacteer ons via 09 380 09 74 of via [email protected]

Contacter