Maison à vendre

639000€

4 chambres 207 mètres carrés

Immoweb code : 20145630
Immoweb code : 20145630

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
207 mètres carrés habitables
264 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Openhuizendag op zaterdag 21 september van 14u00 - 15u00

Ruime woning (242m²) voorzien van alle comfort met vier slaapkamers en garage, met prachtig aangelegde tuin op toplocatie te Lint!

Ligging: Gelegen op toplocatie te Lint, centraal, residentieel en rustig nabij scholen, winkels, openbaar vervoer, grote invalswegen en autostrades en met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten.

Indeling: inkomhal, gastentoilet, leefruimte, keuken, berging, nachthal, masterbedroom, gastenkamer (1), badkamer, gastenkamer (2), gastenkamer (3), garage en tuin.

Omschrijving: U betreedt de woning via de inkomhal voorzien van gastentoilet, deze biedt toegang tot de ruime en lichtrijke leefruimte en eetkamer. Via de leefruimte komt u in de volledig geïnstalleerde keuken met toegang tot de berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Via de nachthal komt u in het slaapgedeelte van de woning. Hier treft u een ruime masterbedroom met ingemaakte kasten aan een ruime gastenkamer. De badkamer is voorzien van inloopdouche, wastafel en toilet. De zolderverdieping is nog voorzien van twee gastenkamers. Voorts is de woning nog voorzien van een garage met sectionale poort en een prachtig aangelegde tuin met zonnig terras en tuinhuis!

Bijzonderheden:
- prachtige woning
- garage met sectionale poort
- dubbele beglazing
- gunstig EPC
- EK-conform

Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv
EPC: 78kWh

Contacter