Maison à vendre

265000€

2 chambres 110 mètres carrés

Immoweb code : 20030113
Immoweb code : 20030113

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
110 mètres carrés habitables
677 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Woning met uitbreidingsmogelijkheden op 6a77ca

Deze woning dateert uit 1960 en biedt tal van mogelijkheden.

Ligging: Zeer gunstig gelegen op wandelafstand van het centrum van Lille met alle faciliteiten (winkels, openbaar vervoer, eetgelegenheden,...) in de nabije omgeving. Tevens zijn de invalswegen naar de omliggende gemeenten en de E34 vlot bereikbaar.

Beschrijving: U betreedt de woning via de inkomhal die u naar de woonkamer en de eerste verdieping leidt. Te starten bij de lichtrijke woonkamer die door zijn praktische ruimte kan ingedeeld worden in leefruimte en eetkamer. Deze ruimtes kunnen ook afgesloten worden via een sierdeur. Vanuit de eetkamer komt u in de keuken die tevens ook voorzien is van lichtinval. Vanuit de keuken hebt u toegang tot de voorraadkelder (7,6m²). De eerste verdieping bereikt u via de trap die u leidt tot de twee ruime slaapkamers en badkamer. Deze is voorzien van een ligbad, enkele wastafel en toilet. Verder biedt de woning nog uitbreidingsmogelijkheden en beschikt het perceel over een mooie, groene, zuidwest-georiënteerde tuin met garage.

Extra's:
- EPC: 865 kWh/m² jaar
- Ramen deels enkele, deels dubbele beglazing
- CV op stookolie
Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: https://energiesparen.be/renovatieverplichting. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom?

Contacter