Maison à vendre

309000€

3 chambres

Immoweb code : 20103815
Immoweb code : 20103815

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains

Description

Te Koop ruime woning met 3 Slaapkamers in Lievegem

Op sommige immoportalen wordt niet alle tekst weergegeven alsook onze video met rondleiding, ga daarom naar onze website www.vastgoedselect.be voor alle info te zien en digitaal een bezoek aan te vragen.

Wij hebben een offerte van 5000EUR voor het vervangen van de brander waardoor het EPC label een C wordt!

Vraag deze offerte gerust op bij ons.
Aantal slaapkamers: 3
Bewoonbaar oppervlakte: 182 m²
Perceeloppervlakte: 358 m²
Mogelijkheid tot het uitbaten van een zelfstandige activiteit

Beschrijving:
Deze prachtige woning in de Schoostraat, Lievegem, biedt niet alleen een comfortabel thuis voor jou en je gezin. Met zijn royale indeling en veelzijdige ruimtes, is deze woning een unieke kans op de vastgoedmarkt.

Indeling:
Gelijkvloers: Bij binnenkomst tref je een ruime commerciële ruimte aan die perfect is voor het uitbaten van een eigen zaak of kantoor. Naast de commerciële ruimte vind je een bureau, een volledig uitgeruste keuken, een eetplaats en twee aparte toiletten. Een moderne badkamer completeert dit niveau. Vanuit de eetplaats heb je directe toegang tot een ruime tuin en een terras, compleet met een jacuzzi om te ontspannen. Achteraan het perceel vind je een groot tuinhuis voor extra opslag of als creatieve werkruimte.

Eerste verdieping: Deze verdieping biedt een tweede woonkamer met eetplaats die ook als slaapkamer kan dienen. Er is een inloopdressing die als tweede slaapkamer kan fungeren, en een badkamer met toilet voor extra com...
Obligation de rénovation: oui

Contacter