Maison à vendre

1095000€

4 chambres 570 mètres carrés

Immoweb code : 20015685
Immoweb code : 20015685

Aperçu

4 chambres
3 salles de bains
570 mètres carrés habitables
15187 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Deze Hoeve is oorspronkelijk gebouwd in 1807, en werd in 2005 volledig heropgebouwd met nieuwe funderingen. Omgeven door weiland en vijver biedt deze woning prachtige uitzichten vanuit alle hoeken van de woning. Centraal gelegen tussen Duffel en Lier met aan de overkant de Nete. Ook geniet de woning van een uitstekende bereikbaarheid met diverse invalswegen op een boogscheut van de woning.

De Hoeve is opgedeeld in 2 gebouwen die met een veranda zijn verbonden. Het hoofdgebouw (301m²) bestaat uit een ruime leefruimte met openhaard die verbonden is met de deels open keuken. Voorts vinden we de eetplaats met aansluitend de Zithoek.
De zithoek was oorspronkelijk een slaapkamer maar is later omgetoverd tot een prachtige zitruimte met zicht op het domein.

Op de bovenste verdieping vinden we de master bedroom, apart toilet en badkamer met douche. Voorts vinden we nog een 2de slaapkamer.
Vanuit de veranda komen we in het 2de gedeelte van de woonst. Deze is opgedeeld in een grote polyvalent ruimte. Voorts komen we in de mancave met pooltafel en bar. Boven vinden we nog een studio met keuken, douche en slaapkamer met dressing ensuite.
De woning is voorzien van een Geothermische warmtepomp (captatievelden) en 40 zonnepanelen.
Deze unieke hoeve is bovendien gelegen op een perceel van meer dan 15.000m² volledig omheind en aangelegd. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRA

Contacter